sunnuntai 1. toukokuuta 2016 | 8.59

Tervetuloa Pure taste -blogiin!

Olen aina ollut kiinnostunut ja innokas kokeilemaan uusia ja itselleni tuntemattomia ruokatuotteita ja makuja. Kaikesta ei tarvitse pitää, mutta olen sitä mieltä että kaikkea on silti hyvä maistaa. Vaikka se sitten osottautuisikin aivan hirveäksi "makuelämykseksi", tiedänpähän etten koske siihen toiste -tai varioin sitä ensi kerralla toisella tapaa.

Superfood-tuotteet, terveellisemmät ja kevyemmät vaihtoehdot ovat viime kuukausina tulleet läsnäksi enemmän elämääni. Pysyvän elämäntapamuutoksen myötä mielenkiintoni on herännyt vegaaniseen ja terveellisimpiin ruokiin. En ole koskaan leiponut raakakakkua, enkä ole oikeastaan maistanut kuin paria leivonnaista. Kesän lähestyessä mieleni tekisi kovasti valmistaa ystävilleni herkkupöytä, joka koostuisi muun muassa marjaisesta raakakakusta. (Hyviä reseptejä otetaan vastaan, kiitos.)

Siinä ei ole mitään pahaa, että herkuttelee silloin tällöin, mutta omalla kohdalla koen joka kerrasta pienenpientä (lue: suurensuurta) morkkista. Siksi pyrin korvaamaan herkkupäivän esimerkiksi hedelmillä/smoothiella/ banaanilätyillä tai banaanijäätelöllä.

Image and video hosting by TinyPic

Olisin todella iloinen, kun kuulisin sinun mietteitäsi. 
Millä esimerkiksi korvaat pahimman sokerihammaskolotuksen?

Jätä ihmeessä kommenttia ja toivetta siitä, mistä toivoisit minun kirjoittavan.
Tervetuloa vielä kerran seurailemaan ja ihanaa toukokuuta!


6 kommenttia:

 1. Hei huippu juttu! Jään innokkaasti seuraamaan! :) superfoodien ja raakaruuan suurkuluttaja suosittelee Karita tykän sekä kirjoja että blogia (superlemon.fi) joista löytyy ihan huippuhyviä reseptejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa Laura! :) Muutamia ohjeita oonkin Karitalta nähny- pitää ehdottomasti testata niitä.:)

   Poista
 2. Innolla täälläkin seurataan :) Olen maidoton ja gluteeniton, ja tän hetken suurin herkku on kookosmaidon kermainen osa, mansikat ja pensasmustikat, ulalaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla! :)
   Otanpa huomioon sun ruokavaliorajoitukset ja katselen jotain kivaa ohjetta, joka sopii sullekin :)
   Oi tuo sun tämän hetkinen herkku vie mut niin kesäfiiliksiin! :)

   Poista
 3. Miten sattuikaan! Täällä toinen, joka bloggaa taas ja jonka uusi aihepiiri kaartuu samoihin suuntiin osittain. Ihan mahtavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Onpa ollu vaan sattuma! Ihana kun sieki oot palannu takaisin blogin pariin. Super innokkaana odotan sun juttujasi! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä